Kafka input works but index not created in es

i use :
kafka input plugin
es output plugin
logstash 7.3
es 7.3

my config file for logstash:

    input{
    kafka
    {
            bootstrap_servers => "192.168.50.97:9092"
            topics => ["log-aggregator"]
            client_id => "logstash_consumer_50.97"
            group_id => "logstash-4"
            codec => avro { schema_uri => "/etc/logstash/conf.d/t4-avro-schema.avsc" }
    }
}
output {
  elasticsearch {
    hosts => ["localhost:9200"]
    id => "kafka_elastic_input_t4_v2"
    index => "t4"
    user => ""
    password => ""
  }
stdout { codec => json }
}

there is no error when i execute logstash but no index created in es!!!

when i run logstash:

    [INFO ] 2019-08-11 11:14:50.638 [Ruby-0-Thread-28: :1] Fetcher - [Consumer clientId=logstash_consumer_50.97-0, groupId=logstash-4] Resetting offset for partition log-aggregator-2 to offset 16.
    [INFO ] 2019-08-11 11:14:50.639 [Ruby-0-Thread-28: :1] Fetcher - [Consumer clientId=logstash_consumer_50.97-0, groupId=logstash-4] Resetting offset for partition log-aggregator-1 to offset 3.
    [INFO ] 2019-08-11 11:14:50.639 [Ruby-0-Thread-28: :1] Fetcher - [Consumer clientId=logstash_consumer_50.97-0, groupId=logstash-4] Resetting offset for partition log-aggregator-0 to offset 2.
    [INFO ] 2019-08-11 11:14:50.639 [Ruby-0-Thread-28: :1] Fetcher - [Consumer clientId=logstash_consumer_50.97-0, groupId=logstash-4] Resetting offset for partition log-aggregator-7 to offset 1.
    [INFO ] 2019-08-11 11:14:50.639 [Ruby-0-Thread-28: :1] Fetcher - [Consumer clientId=logstash_consumer_50.97-0, groupId=logstash-4] Resetting offset for partition log-aggregator-6 to offset 5.
    [INFO ] 2019-08-11 11:14:50.639 [Ruby-0-Thread-28: :1] Fetcher - [Consumer clientId=logstash_consumer_50.97-0, groupId=logstash-4] Resetting offset for partition log-aggregator-5 to offset 4.
    [INFO ] 2019-08-11 11:14:50.640 [Ruby-0-Thread-28: :1] Fetcher - [Consumer clientId=logstash_consumer_50.97-0, groupId=logstash-4] Resetting offset for partition log-aggregator-4 to offset 6.
    [INFO ] 2019-08-11 11:14:50.640 [Ruby-0-Thread-28: :1] Fetcher - [Consumer clientId=logstash_consumer_50.97-0, groupId=logstash-4] Resetting offset for partition log-aggregator-11 to offset 4.
    [INFO ] 2019-08-11 11:14:50.640 [Ruby-0-Thread-28: :1] Fetcher - [Consumer clientId=logstash_consumer_50.97-0, groupId=logstash-4] Resetting offset for partition log-aggregator-10 to offset 11.

there is no error when it is executing! also no output!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!