Attachement tutorial is not working


(alheim) #1

Hi,

I've installed the 1.1.0 mapper-attachments plugin on the 0.19 RC2 release.

I run the following script https://gist.github.com/1075067 and the search
result is empty. No error during mapping creation or file indexation

Am I missing something during the installation ?

Thanks
Alheim


(alheim) #2

I've tried the same test on a linux box and it worked.
Seems to be a macos issue.

Any idea ?


(Shay Banon) #3

Weird, I ran it on mac os x lion with the mentioned versions, and it seem to work… . How are you starting elasticsearch? (which command)?

On Wednesday, February 15, 2012 at 2:51 PM, Alexandre Heimburger wrote:

Hi,

I've installed the 1.1.0 mapper-attachments plugin on the 0.19 RC2 release.

I run the following script https://gist.github.com/1075067 and the search result is empty. No error during mapping creation or file indexation

Am I missing something during the installation ?

Thanks
Alheim


(Alexandre Heimburger) #4

bin/elasticsearch -f

On Wed, Feb 15, 2012 at 9:30 PM, Shay Banon kimchy@gmail.com wrote:

Weird, I ran it on mac os x lion with the mentioned versions, and it seem
to work… . How are you starting elasticsearch? (which command)?

On Wednesday, February 15, 2012 at 2:51 PM, Alexandre Heimburger wrote:

Hi,

I've installed the 1.1.0 mapper-attachments plugin on the 0.19 RC2 release.

I run the following script https://gist.github.com/1075067 and the search
result is empty. No error during mapping creation or file indexation

Am I missing something during the installation ?

Thanks
Alheim

--
Cordialement,

Alexandre Heimburger


(alheim) #5

any update on this issue ? Still not working on my side. I'm running snow
leopard.


(Shay Banon) #6

I haven't managed to recreate it… . Can someone else give it a go?

On Wednesday, February 15, 2012 at 2:51 PM, Alexandre Heimburger wrote:

Hi,

I've installed the 1.1.0 mapper-attachments plugin on the 0.19 RC2 release.

I run the following script https://gist.github.com/1075067 and the search result is empty. No error during mapping creation or file indexation

Am I missing something during the installation ?

Thanks
Alheim


(David Pilato) #7

Hi.

I just tried with ES 0.19.RC2 with 1.2.0 mapper-attachments plugin and I get the result.

{

"took" : 227,

"timed_out" : false,

"_shards" : {

"total" : 1,

"successful" : 1,

"failed" : 0

},

"hits" : {

"total" : 1,

"max_score" : 0.005872132,

"hits" : [ {

  "_index" : "test",

  "_type" : "attachment",

  "_id" : "_WmxCcRST9aP5wwT8uhDIw",

  "_score" : 0.005872132,

  "fields" : {

    "file.title" : "ISL99201"

  },

  "highlight" : {

    "file" : [ "\nMono <em>Amplifier</em>\nThe ISL99201 is a fully integrated high efficiency class-D \nmono <em>amplifier</em>. It is designed" ]

  }

} ]

}

}

HTH,

David.

De : elasticsearch@googlegroups.com [mailto:elasticsearch@googlegroups.com] De la part de Shay Banon
Envoyé : vendredi 24 février 2012 14:13
À : elasticsearch@googlegroups.com
Objet : Re: Attachement tutorial is not working

I haven't managed to recreate it… . Can someone else give it a go?

On Wednesday, February 15, 2012 at 2:51 PM, Alexandre Heimburger wrote:

Hi,

I've installed the 1.1.0 mapper-attachments plugin on the 0.19 RC2 release.

I run the following script https://gist.github.com/1075067 and the search result is empty. No error during mapping creation or file indexation

Am I missing something during the installation ?

Thanks

Alheim


(alheim) #8

Thanks for your time guys. Obviously something wrong on my laptop. Will try
again and keep you posted.

On Fri, Feb 24, 2012 at 9:41 PM, David Pilato david@pilato.fr wrote:

Hi.****


I just tried with ES 0.19.RC2 with 1.2.0 mapper-attachments plugin and I
get the result.****

{****

"took" : 227,****

"timed_out" : false,****

"_shards" : {****

"total" : 1,****

"successful" : 1,****

"failed" : 0****

},****

"hits" : {****

"total" : 1,****

"max_score" : 0.005872132,****

"hits" : [ {****

  "_index" : "test",****

  "_type" : "attachment",****

  "_id" : "_WmxCcRST9aP5wwT8uhDIw",****

  "_score" : 0.005872132,****

  "fields" : {****

    "file.title" : "ISL99201"****

  },****

  "highlight" : {****

    "file" : [ "\nMono <em>Amplifier</em>\nThe ISL99201 is a fully

integrated high efficiency class-D \nmono amplifier. It is
designed" ]****

  }****

} ]****

}****

}****


HTH,****

David. ****


De : elasticsearch@googlegroups.com [mailto:
elasticsearch@googlegroups.com] De la part de Shay Banon
Envoyé : vendredi 24 février 2012 14:13
À : elasticsearch@googlegroups.com
Objet : Re: Attachement tutorial is not working****


I haven't managed to recreate it… . Can someone else give it a go? ****

On Wednesday, February 15, 2012 at 2:51 PM, Alexandre Heimburger wrote:***
*

Hi,****


I've installed the 1.1.0 mapper-attachments plugin on the 0.19 RC2 release.



I run the following script https://gist.github.com/1075067 and the search
result is empty. No error during mapping creation or file indexation****


Am I missing something during the installation ?****


Thanks****

Alheim****


--
Alexandre Heimburger
VP Engineering
blueKiwi Software
tel : +33687880997
email : ahb@bluekiwi-software.com
adress : 93 rue Vieille du Temple, 75003 Paris

blueKiwi is the innovation leader in Enterprise Social Software. Our
solutions enable enterprises worldwide to engage and interact with their
internal and external social networks in multiple business domains.
blueKiwi has been consistently recognized by Gartner Inc. as a visionary
provider since 2007.


(system) #9