Debug message of Elasticsearch when running


(yuheng) #1

Hi guys,

I am running a single node Elasticsearch instance, connected to two
rabbitmq queues as input using logstash.

I kept getting debug messages in ES terminal:

[2014-08-13 10:26:13,867][DEBUG][action.search.type ] [Jebediah
Guthrie] [vehicles][0], node[9BIZ4GpLQYu8933RiTs3DQ], [P], s[STARTED]:
Failed to execute [org.elasticsearch.action.search.SearchRequest@46b3261b]
lastShard [true]
org.elasticsearch.search.SearchParseException: [vehicles][0]:
from[-1],size[-1]: Parse Failure [Failed to parse source
[{"facets":{"0":{"date_histogram":{"field":"@timestamp","interval":"12h"},"global":true,"facet_filter":{"fquery":{"query":{"filtered":{"query":{"query_string":{"query":"BOT-GW"}},"filter":{"bool":{"must":[{"range":{"@timestamp":{"from":1405347973579,"to":1407939973579}}}]}}}}}}}},"size":20,"query":{"filtered":{"query":{"query_string":{"query":"*"}},"filter":{"bool":{"must":[{"range":{"@timestamp":{"from":1405347973579,"to":1407939973579}}}]}}}},"sort":[{"_score":{"order":"desc","ignore_unmapped":true}},{"@timestamp":{"order":"desc","ignore_unmapped":true}}]}]]

Can I know why and is it normal?

I restarted the Kibana interface and found out that some of the indexes
were getting deleted. Like logstash-2014-08.07 to logstash-2014-08.12.
Can I know why some indexes are getting deleted?

Thanks.

best,

Yuheng

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to elasticsearch+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/70b73095-601f-4ff5-b843-d55eed683219%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


(system) #2