ElasticSearch cluster nodes do not match cluster health


(Robin Verlangen) #1

Hi there,

I have a development cluster running 3 nodes (ES 0.90.5). Currently I'm
seeing a strange thing. All of the nodes are claiming there are 37 nodes (3
data and the rest clients).

{
"cluster_name" : "dev-001",
"status" : "green",
"timed_out" : false,
"number_of_nodes" : 37,
"number_of_data_nodes" : 3,
"active_primary_shards" : 285,
"active_shards" : 570,
"relocating_shards" : 0,
"initializing_shards" : 0,
"unassigned_shards" : 0
}

When I check the list of nodes underneath, one of the servers shows a list
of only 4 nodes, while the two other nodes show exactly 37.

Does anyone have an idea what's going on here? Indexing and querying
appears to work just fine.

Best regards,

Robin Verlangen
Chief Data Architect
*
*
W http://www.robinverlangen.nl
E robin@us2.nl

http://goo.gl/Lt7BC
What is CloudPelican? http://goo.gl/HkB3D

Disclaimer: The information contained in this message and attachments is
intended solely for the attention and use of the named addressee and may be
confidential. If you are not the intended recipient, you are reminded that
the information remains the property of the sender. You must not use,
disclose, distribute, copy, print or rely on this e-mail. If you have
received this message in error, please contact the sender immediately and
irrevocably delete this message and any copies.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to elasticsearch+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


(system) #2