Elasticsearch upgrade from 1.1.1 to 1.3.7

Hi All,

I upgraded elastic search from version 1.1.1 to 1.3.7.all things are
working fine but when i checked status of my cluster it is showing "yellow"
like following i waited for long time but shards not relocating.

{
"cluster_name": "elasticsearch",
"status": "yellow",
"timed_out": false,
"number_of_nodes": 2,
"number_of_data_nodes": 2,
"active_primary_shards": 78,
"active_shards": 78,
"relocating_shards": 0,
"initializing_shards": 0,
"unassigned_shards": 72
}

status of cluster.

   i have 2 nodes node1 and node2 both nodes upgraded to 1.3.7 but when 

i check in es HQ plugin shard balancing is showing on node1 only it is not
showing the same index status on node2.

But while starting server the nodes has been joined to gether and slave
node (node 2) detected master as node1. why i am not getting node2 working
here please help me out to change the yellow status to green.

Thanks & Regards,

phani

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to elasticsearch+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/797bccc4-98c9-4f07-ad08-44befef55f07%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

You can try dropping the replicas, wait for things to go green, then readd
them.
This has worked for a few people on IRC with similar issues.

On 18 December 2014 at 15:13, phani.nadiminti@goktree.com wrote:

Hi All,

I upgraded elastic search from version 1.1.1 to 1.3.7.all things are
working fine but when i checked status of my cluster it is showing "yellow"
like following i waited for long time but shards not relocating.

{
"cluster_name": "elasticsearch",
"status": "yellow",
"timed_out": false,
"number_of_nodes": 2,
"number_of_data_nodes": 2,
"active_primary_shards": 78,
"active_shards": 78,
"relocating_shards": 0,
"initializing_shards": 0,
"unassigned_shards": 72
}

status of cluster.

   i have 2 nodes node1 and node2 both nodes upgraded to 1.3.7 but

when i check in es HQ plugin shard balancing is showing on node1 only it is
not showing the same index status on node2.

But while starting server the nodes has been joined to gether and slave
node (node 2) detected master as node1. why i am not getting node2 working
here please help me out to change the yellow status to green.

Thanks & Regards,

phani

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to elasticsearch+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit
https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/797bccc4-98c9-4f07-ad08-44befef55f07%40googlegroups.com
https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/797bccc4-98c9-4f07-ad08-44befef55f07%40googlegroups.com?utm_medium=email&utm_source=footer
.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to elasticsearch+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/CAEYi1X9Ez5fm8sO538WzR7hfBNY6M%2BWyMJsvtv4v56xpFef9vA%40mail.gmail.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.