Facing error in a single shard when replica=0


(vineeth mohan) #1

Hi ,

I am seeing this error when replica is set to 0.
With replica =1 its working fine.

Mapping command - https://gist.github.com/2005810
Query command - https://gist.github.com/2005820
Error message - https://gist.github.com/2005802
Version - 0.19

Strange things when the error strike is that , only 1 shard produces the
error and result is harnessed from others.

Thanks
Vineeth


(Shay Banon) #2

You end up putting both mappings under attachment (in the URL)?

On Friday, March 9, 2012 at 11:24 AM, Vineeth Mohan wrote:

Hi ,

I am seeing this error when replica is set to 0.
With replica =1 its working fine.

Mapping command - https://gist.github.com/2005810
Query command - https://gist.github.com/2005820
Error message - https://gist.github.com/2005802
Version - 0.19

Strange things when the error strike is that , only 1 shard produces the error and result is harnessed from others.

Thanks
Vineeth


(vineeth mohan) #3

oops my bad !!!

But then , i didn't get why only 1 shard exhibited the strange behavior.

Thanks
Vineeth

On Sat, Mar 10, 2012 at 12:35 AM, Shay Banon kimchy@gmail.com wrote:

You end up putting both mappings under attachment (in the URL)?

On Friday, March 9, 2012 at 11:24 AM, Vineeth Mohan wrote:

Hi ,

I am seeing this error when replica is set to 0.
With replica =1 its working fine.

Mapping command - https://gist.github.com/2005810
Query command - https://gist.github.com/2005820
Error message - https://gist.github.com/2005802
Version - 0.19

Strange things when the error strike is that , only 1 shard produces the
error and result is harnessed from others.

Thanks
Vineeth


(system) #4