KIbana giving error


(Prasad) #1

log [09:25:41.803] [error][status][plugin:xpack_main@6.1.3] Status changed from yellow to red - Authentication Exception
log [09:25:41.804] [error][status][plugin:graph@6.1.3] Status changed from yellow to red - Authentication Exception
log [09:25:41.805] [error][status][plugin:elasticsearch@6.1.3] Status changed from yellow to red - Authentication Exception
log [09:25:51.630] [warning][reporting] Generating a random key for xpack.reporting.encryptionKey. To prevent pending reports from failing on restart, please set xpack.reporting.encryption
ibana.yml
log [09:25:51.634] [error][status][plugin:reporting@6.1.3] Status changed from uninitialized to red - Authentication Exception
log [09:25:51.668] [error][status][plugin:security@6.1.3] Status changed from uninitialized to red - Authentication Exception
log [09:25:51.670] [warning][security] Generating a random key for xpack.security.encryptionKey. To prevent sessions from being invalidated on restart, please set xpack.security.encryption
ibana.yml
log [09:25:51.674] [warning][security] Session cookies will be transmitted over insecure connections. This is not recommended.
log [09:25:51.700] [warning][license][xpack] License information from the X-Pack plugin could not be obtained from Elasticsearch for the [data] cluster. [security_exception] missing authen
token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } } :: {"path":"/_xpack","statusCode":401,"response":"{"error":{"root_cause
pe":"security_exception","reason":"missing authentication token for REST request [/_xpack]","header":{"WWW-Authenticate":"Basic realm=\"security\" charset=\"UTF-8\""}}],"
"security_exception","reason":"missing authentication token for REST request [/_xpack]","header":{"WWW-Authenticate":"Basic realm=\"security\" charset=\"UTF-8\""}},"status
"wwwAuthenticateDirective":"Basic realm="security" charset="UTF-8""}
log [09:25:51.701] [error][status][plugin:xpack_main@6.1.3] Status changed from red to red - [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ W
nticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }
log [09:25:51.703] [error][status][plugin:graph@6.1.3] Status changed from red to red - [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Au
te="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }
log [09:25:51.704] [error][status][plugin:reporting@6.1.3] Status changed from red to red - [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WW
ticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }
log [09:25:51.706] [error][status][plugin:security@6.1.3] Status changed from red to red - [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW
icate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }
log [09:25:51.710] [error][status][plugin:searchprofiler@6.1.3] Status changed from uninitialized to red - [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], wit
er={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }
log [09:25:51.715] [error][status][plugin:ml@6.1.3] Status changed from uninitialized to red - [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={
henticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }
log [09:25:51.750] [error][status][plugin:tilemap@6.1.3] Status changed from uninitialized to red - [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { hea
W-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }
log [09:25:51.753] [error][status][plugin:watcher@6.1.3] Status changed from uninitialized to red - [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { hea
W-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }
log [09:25:51.770] [info][status][plugin:grokdebugger@6.1.3] Status changed from uninitialized to green - Ready
log [09:25:51.776] [info][status][plugin:dashboard_mode@6.1.3] Status changed from uninitialized to green - Ready
log [09:25:51.779] [error][status][plugin:logstash@6.1.3] Status changed from uninitialized to red - [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { he
WW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }
log [09:25:51.810] [info][status][plugin:apm@6.1.3] Status changed from uninitialized to green - Ready
log [09:25:51.814] [info][status][plugin:license_management@6.1.3] Status changed from uninitialized to green - Ready
log [09:25:51.821] [info][status][plugin:console@6.1.3] Status changed from uninitialized to green - Ready


(Mark Walkom) #2

Are you asking for help here or just showing us the error?


(Prasad) #3

yeah i need help
not able to proceed


(Peter Pisljar) #4

could you please answer a few questions that will allow me to help you better. thanks.

what version of kibana are you running ?
how do you start it and how do you start elasticsearch ?
do you have x pack installed on both sides ?
which version of xpack ?

does this happen everytime or just the first time you run kibana ?


(Mark Walkom) #5

That's the problem.
Did you follow the install docs for all of X-Pack? https://www.elastic.co/guide/en/x-pack/current/xpack-setup.html


(Prasad) #6

yeah still m getting error


(Prasad) #7

hi,
what is this error

[05:59:28.853] [error][status][plugin:xpack_main@6.2.2] Status changed from yellow to red - Request Timeout after 3000ms
[05:59:28.855] [error][status][plugin:searchprofiler@6.2.2] Status changed from yellow to red - Request Timeout after 300
[05:59:28.855] [error][status][plugin:ml@6.2.2] Status changed from yellow to red - Request Timeout after 3000ms
[05:59:28.856] [error][status][plugin:tilemap@6.2.2] Status changed from yellow to red - Request Timeout after 3000ms
[05:59:28.857] [error][status][plugin:watcher@6.2.2] Status changed from yellow to red - Request Timeout after 3000ms
[05:59:28.859] [error][status][plugin:graph@6.2.2] Status changed from yellow to red - Request Timeout after 3000ms
[05:59:28.860] [error][status][plugin:reporting@6.2.2] Status changed from yellow to red - Request Timeout after 3000ms


(system) #8

This topic was automatically closed 28 days after the last reply. New replies are no longer allowed.