Logstash Fails to insert the data in Elasticseach

Hi

While Logstash getting started with the following config

elasticsearch {
manage_template => false
codec => "json"
hosts =>["10.4.1.70:9299"]
index => "%{[@metadata][INDEX_NAME]}"
document_type => "logs"
}
I am getting the following error,

[2017-06-14T09:59:45,144][ERROR][logstash.outputs.elasticsearch] Got a bad response code from server, but this code is not considered retryable. Request will be dropped {:code=>400, :response_body=>"No handler found for uri [/_template/logstash/_bulk/_bulk/_bulk] and method [POST]"} [2017-06-14T09:59:4

/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk/_bulk

Continuously it's getting increased .I am using the Logstash - 5.1 and Elasticsearch- 5.1 Version.

Any one can explain the root cause.

I'm not sure what's going on here but deleting codec => "json" won't make anything worse.

I am just using that for testing ,I have removed that as well

While running in elasticsearch i am getting the following exception

2017-06-16T11:58:26,278][DEBUG][r.suppressed ] path: /bad-request, params: {index=bad-request}
org.elasticsearch.index.IndexNotFoundException: no such index
at org.elasticsearch.cluster.metadata.IndexNameExpressionResolver$WildcardExpressionResolver.infe(IndexNameExpressionResolver.java:660) ~[elasticsearch-5.1.1.jar:5.1.1]
at org.elasticsearch.cluster.metadata.IndexNameExpressionResolver$WildcardExpressionResolver.innerResolve(IndexNameExpressionResolver.java:617) ~[elasticsearch-5.1.1.jar:5.1.1]

This topic was automatically closed 28 days after the last reply. New replies are no longer allowed.