Reindex task stopped running but still shows up

Hi,

I have an instance on AWS from which I wanted to move the data to my new Azure instance. I whitelisted the servers and user the reindex command to start moving index data. This seemed to work oke. I needed to move quite some data....889 million entries or so. I left it running over the weekend but when i look at the status now it seemed it has stopped running. The task is still active but it has only moved 75 million records. Is there a way to resume the job or can i see somewhere why it has stopped?

{
"nodes" : {
"H1RiBGZxTxmEADWBnVrBXw" : {
"name" : "instance-0000000002",
"transport_address" : "",
"host" : "
",
"ip" : "",
"roles" : [
"data",
"ingest",
"remote_cluster_client",
"transform"
],
"attributes" : {
"logical_availability_zone" : "zone-0",
"server_name" : "
",
"availability_zone" : "westeurope-2",
"xpack.installed" : "true",
"data" : "warm",
"instance_configuration" : "azure.data.highstorage.e16sv3",
"transform.node" : "true",
"region" : "unknown-region"
},
"tasks" : {
"H1RiBGZxTxmEADWBnVrBXw:559019" : {
"node" : "H1RiBGZxTxmEADWBnVrBXw",
"id" : 559019,
"type" : "transport",
"action" : "indices:data/write/reindex",
"status" : {
"total" : 889679882,
"updated" : 0,
"created" : 75503000,
"deleted" : 0,
"batches" : 75504,
"version_conflicts" : 0,
"noops" : 0,
"retries" : {
"bulk" : 0,
"search" : 0
},
"throttled_millis" : 0,
"requests_per_second" : -1.0,
"throttled_until_millis" : 0
},
"description" : """reindex from [scheme=https host=******** port=9243 query={
"match_all" : { }
} username=******** password=<<>>][servicedata] to [servicedata][_doc]""",
"start_time_in_millis" : 1602164170328,
"running_time_in_nanos" : 340357863878010,
"cancellable" : true,
"headers" : { }
}
}
}
}
}

Thanks!

This topic was automatically closed 28 days after the last reply. New replies are no longer allowed.