Strange highlighting issue with custom_score


(vineeth mohan) #1

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting is
coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is NOT
working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(vineeth mohan) #2

Slight correction , the contradictory behavior comes only when type is
mentioned and not mentioned.

Thanks
Vineeth
On Tue, Apr 24, 2012 at 11:15 PM, Vineeth Mohan
vineethmohan@algotree.comwrote:

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting is
coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is NOT
working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(Shay Banon) #3

Can you gist a full recreation (index sample data, and show the behavior)?
Also, which version are you using?

On Tue, Apr 24, 2012 at 8:47 PM, Vineeth Mohan vineethmohan@algotree.comwrote:

Slight correction , the contradictory behavior comes only when type is
mentioned and not mentioned.

Thanks
Vineeth

On Tue, Apr 24, 2012 at 11:15 PM, Vineeth Mohan <vineethmohan@algotree.com

wrote:

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting is
coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is NOT
working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(vineeth mohan) #4

Here you go - https://gist.github.com/2516361

Thanks
Vineeth

On Fri, Apr 27, 2012 at 2:22 PM, Shay Banon kimchy@gmail.com wrote:

Can you gist a full recreation (index sample data, and show the behavior)?
Also, which version are you using?

On Tue, Apr 24, 2012 at 8:47 PM, Vineeth Mohan vineethmohan@algotree.comwrote:

Slight correction , the contradictory behavior comes only when type is
mentioned and not mentioned.

Thanks
Vineeth

On Tue, Apr 24, 2012 at 11:15 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting is
coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is NOT
working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(Igor Motov) #5

The script that Vineeth provided works fine in 0.18.5 and lower but breaks
in 0.18.6 and higher.

On Saturday, April 28, 2012 1:47:06 AM UTC-4, Vineeth Mohan wrote:

Here you go - https://gist.github.com/2516361

Thanks
Vineeth

On Fri, Apr 27, 2012 at 2:22 PM, Shay Banon kimchy@gmail.com wrote:

Can you gist a full recreation (index sample data, and show the
behavior)? Also, which version are you using?

On Tue, Apr 24, 2012 at 8:47 PM, Vineeth Mohan <vineethmohan@algotree.com

wrote:

Slight correction , the contradictory behavior comes only when type is
mentioned and not mentioned.

Thanks
Vineeth

On Tue, Apr 24, 2012 at 11:15 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting is
coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is NOT
working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(vineeth mohan) #6

The version i am using is .19.2

Thanks
Vineeth

On Sat, Apr 28, 2012 at 9:47 PM, Igor Motov imotov@gmail.com wrote:

The script that Vineeth provided works fine in 0.18.5 and lower but breaks
in 0.18.6 and higher.

On Saturday, April 28, 2012 1:47:06 AM UTC-4, Vineeth Mohan wrote:

Here you go - https://gist.github.com/**2516361https://gist.github.com/2516361

Thanks
Vineeth

On Fri, Apr 27, 2012 at 2:22 PM, Shay Banon kimchy@gmail.com wrote:

Can you gist a full recreation (index sample data, and show the
behavior)? Also, which version are you using?

On Tue, Apr 24, 2012 at 8:47 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Slight correction , the contradictory behavior comes only when type is
mentioned and not mentioned.

Thanks
Vineeth

On Tue, Apr 24, 2012 at 11:15 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting is
coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is NOT
working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/**2481925https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(vineeth mohan) #7

@Shay , @Igor - Should i open a issue for this ?

Thanks
Vineeth

On Sun, Apr 29, 2012 at 7:12 AM, Vineeth Mohan vineethmohan@algotree.comwrote:

The version i am using is .19.2

Thanks
Vineeth

On Sat, Apr 28, 2012 at 9:47 PM, Igor Motov imotov@gmail.com wrote:

The script that Vineeth provided works fine in 0.18.5 and lower but
breaks in 0.18.6 and higher.

On Saturday, April 28, 2012 1:47:06 AM UTC-4, Vineeth Mohan wrote:

Here you go - https://gist.github.com/**2516361https://gist.github.com/2516361

Thanks
Vineeth

On Fri, Apr 27, 2012 at 2:22 PM, Shay Banon kimchy@gmail.com wrote:

Can you gist a full recreation (index sample data, and show the
behavior)? Also, which version are you using?

On Tue, Apr 24, 2012 at 8:47 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Slight correction , the contradictory behavior comes only when type is
mentioned and not mentioned.

Thanks
Vineeth

On Tue, Apr 24, 2012 at 11:15 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting is
coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is NOT
working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/**2481925https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(Igor Motov) #8

Vineeth,

It looks like a bug to me. So, I think it might be a good idea to track it
as an issue.

Igor

On Sunday, April 29, 2012 11:07:13 AM UTC-4, Vineeth Mohan wrote:

@Shay , @Igor - Should i open a issue for this ?

Thanks
Vineeth

On Sun, Apr 29, 2012 at 7:12 AM, Vineeth Mohan vineethmohan@algotree.comwrote:

The version i am using is .19.2

Thanks
Vineeth

On Sat, Apr 28, 2012 at 9:47 PM, Igor Motov imotov@gmail.com wrote:

The script that Vineeth provided works fine in 0.18.5 and lower but
breaks in 0.18.6 and higher.

On Saturday, April 28, 2012 1:47:06 AM UTC-4, Vineeth Mohan wrote:

Here you go - https://gist.github.com/**2516361https://gist.github.com/2516361

Thanks
Vineeth

On Fri, Apr 27, 2012 at 2:22 PM, Shay Banon kimchy@gmail.com wrote:

Can you gist a full recreation (index sample data, and show the
behavior)? Also, which version are you using?

On Tue, Apr 24, 2012 at 8:47 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Slight correction , the contradictory behavior comes only when type
is mentioned and not mentioned.

Thanks
Vineeth

On Tue, Apr 24, 2012 at 11:15 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting
is coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is NOT
working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/**2481925https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(Shay Banon) #9

I opened an issue:
https://github.com/elasticsearch/elasticsearch/issues/1894, explained it a
bit there as well.

On Sun, Apr 29, 2012 at 6:16 PM, Igor Motov imotov@gmail.com wrote:

Vineeth,

It looks like a bug to me. So, I think it might be a good idea to track it
as an issue.

Igor

On Sunday, April 29, 2012 11:07:13 AM UTC-4, Vineeth Mohan wrote:

@Shay , @Igor - Should i open a issue for this ?

Thanks
Vineeth

On Sun, Apr 29, 2012 at 7:12 AM, Vineeth Mohan <vineethmohan@algotree.com

wrote:

The version i am using is .19.2

Thanks
Vineeth

On Sat, Apr 28, 2012 at 9:47 PM, Igor Motov imotov@gmail.com wrote:

The script that Vineeth provided works fine in 0.18.5 and lower but
breaks in 0.18.6 and higher.

On Saturday, April 28, 2012 1:47:06 AM UTC-4, Vineeth Mohan wrote:

Here you go - https://gist.github.com/2516361https://gist.github.com/2516361

Thanks
Vineeth

On Fri, Apr 27, 2012 at 2:22 PM, Shay Banon kimchy@gmail.com wrote:

Can you gist a full recreation (index sample data, and show the
behavior)? Also, which version are you using?

On Tue, Apr 24, 2012 at 8:47 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Slight correction , the contradictory behavior comes only when type
is mentioned and not mentioned.

Thanks
Vineeth

On Tue, Apr 24, 2012 at 11:15 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting
is coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is
NOT working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/2481925https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(vineeth mohan) #10

Here you go - https://github.com/elasticsearch/elasticsearch/issues/1895

Thanks
Vineeth

On Sun, Apr 29, 2012 at 8:46 PM, Igor Motov imotov@gmail.com wrote:

Vineeth,

It looks like a bug to me. So, I think it might be a good idea to track it
as an issue.

Igor

On Sunday, April 29, 2012 11:07:13 AM UTC-4, Vineeth Mohan wrote:

@Shay , @Igor - Should i open a issue for this ?

Thanks
Vineeth

On Sun, Apr 29, 2012 at 7:12 AM, Vineeth Mohan <vineethmohan@algotree.com

wrote:

The version i am using is .19.2

Thanks
Vineeth

On Sat, Apr 28, 2012 at 9:47 PM, Igor Motov imotov@gmail.com wrote:

The script that Vineeth provided works fine in 0.18.5 and lower but
breaks in 0.18.6 and higher.

On Saturday, April 28, 2012 1:47:06 AM UTC-4, Vineeth Mohan wrote:

Here you go - https://gist.github.com/2516361https://gist.github.com/2516361

Thanks
Vineeth

On Fri, Apr 27, 2012 at 2:22 PM, Shay Banon kimchy@gmail.com wrote:

Can you gist a full recreation (index sample data, and show the
behavior)? Also, which version are you using?

On Tue, Apr 24, 2012 at 8:47 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Slight correction , the contradictory behavior comes only when type
is mentioned and not mentioned.

Thanks
Vineeth

On Tue, Apr 24, 2012 at 11:15 PM, Vineeth Mohan <
vineethmohan@algotree.com> wrote:

Hi ,

When i DONT give the index name and type in the URL , highlighting
is coming in result.
And when i give the index name and type in URL , highlighting is
NOT working.

GIST of the query used - https://gist.github.com/2481925https://gist.github.com/2481925

Thanks ,
Vineeth


(system) #11