Xpack after success install Full of errors


(omidzamani) #1

im install after install successfully X-pack!
but fully error!

why !?
how to solved error ?


(Tim Vernum) #2

Please do not post screenshots of error messages. They are hard to read on small devices and they cannot be searched. If you have errors, please take the time to copy-and-paste them into your post.

It does not look like you followed the instructions for setting up X-Pack.
Did you run setup-passwords in Elasticsearch, and add the kibana user password to your kibana.yml ?


(omidzamani) #3

plugin:elasticsearch@6.2.4 Authentication Exception

plugin:xpack_main@6.2.4 [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }

plugin:searchprofiler@6.2.4 [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }

plugin:ml@6.2.4 [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }

plugin:tilemap@6.2.4 [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }

plugin:watcher@6.2.4 [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }

plugin:graph@6.2.4 [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8""} }

plugin:reporting@6.2.4 security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }

plugin:security@6.2.4 [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }

plugin:logstash@6.2.4 [security_exception] missing authentication token for REST request [/_xpack], with { header={ WWW-Authenticate="Basic realm="security" charset="UTF-8"" } }

this messages Error on pic!
sorry send screnshot Error
yes yes im setup-passwords in Elasticsearch, and add the kibana user password to your kibana.yml


(omidzamani) #4

Why does not anyone say an answer?


(Ioannis Kakavas) #5

Hi

In order to get some meaningful help, you would have to provide us with some information, at minimum:

  1. The relevant parts of kibana.yml
  2. The elasticsearch and kibana logs

Also you can verify that the password you have set for the kibana user is correct by executing

curl -u kibana:password 'http://localhost:9200/_xpack/security/_authenticate?pretty'

after changing password to the password you have set


(David Pilato) #6

Read this and specifically the "Also be patient" part.

It's fine to answer on your own thread after 2 or 3 days (not including weekends) if you don't have an answer.


(omidzamani) #7

thanks
im okay username and password !
but
after enter user&pass kibana
502 Bad Gateway

my server elasticsearch,nginx,kibana,logstash is up and active services!
my server ubuntu 16.04.3

but isntall xpack, xpack elasticsearchmkibana,logstash after install my elk is down!
and fully error msg!

now kibana is down!


(omidzamani) #8

sorry mester!
I forgot the rules :wink:


(Ioannis Kakavas) #9

Hi,

Please take the time to describe your setup architecture and describe in detail the errors you are getting (it would be helpful to get the logs from Kibana and Elasticsearch, not just the errors in Kibana UI )


(system) closed #10

This topic was automatically closed 28 days after the last reply. New replies are no longer allowed.