Kibana do not show metrics


(Alexey Shalin) #1

Hello
I just installed ELK + MetricBeat 6.4. I has issue with modules (resolved). So datas comming from metricbeat -

2018-09-19T09:18:24.301+0600 INFO [monitoring] log/log.go:141 Non-zero metrics in the last 30s {"monitoring": {"metrics": {"beat":{"cpu":{"system":{"ticks":828330,"time":{"ms":434}},"total":{"ticks":1706930,"time":{"ms":883},"value":1706930},"user":{"ticks":878600,"time":{"ms":449}}},"info":{"ephemeral_id":"4eabcc9a-0e85-46ab-a506-37bfdd108e34","uptime":{"ms":62670061}},"memstats":{"gc_next":7220400,"memory_alloc":4920424,"memory_total":120150206440}},"libbeat":{"config":{"module":{"running":0}},"output":{"events":{"acked":66,"batches":3,"total":66},"read":{"bytes":15276},"write":{"bytes":39146}},"pipeline":{"clients":6,"events":{"active":0,"published":66,"total":66},"queue":{"acked":66}}},"metricbeat":{"system":{"core":{"events":12,"success":12},"cpu":{"events":3,"success":3},"filesystem":{"events":7,"success":7},"fsstat":{"events":1,"success":1},"load":{"events":3,"success":3},"memory":{"events":3,"success":3},"network":{"events":9,"success":9},"process":{"events":25,"success":25},"process_summary":{"events":3,"success":3}}},"system":{"load":{"1":2.91,"15":2.43,"5":2.68,"norm":{"1":0.7275,"15":0.6075,"5":0.67}}}}}}

All looks good, but in kibana i see this:

how to resolve it ?


(Lukas Olson) #2

Time series visual builder shows only the last bucket, so if you have no results for only the last bucket in your data, you'll see zeros. Is that the case here?


(Alexey Shalin) #3

Hello
But i see that data comming from servers :frowning:
i just want to see some datas :frowning: i see it only graph


(system) #4

This topic was automatically closed 28 days after the last reply. New replies are no longer allowed.